Våd og tør støvsuger

371,00 kr. ex. moms 296,80 kr.

Power Plus

Denne våd og tør støvsuger fra Powerplus fjerner støv og væsker hurtigt og effektivt. Den har også en blæsefunktion, der hjælper dig med at fjerne blade og snavs fra din terrasse. Med sin 15l rustfri ståltank og 1000W motor har støvsugeren tilstrækkelig kraft til at rense selv genstridigt snavs. Det tredelte rør giver dig mulighed for at rengøre svært tilgængelige steder uden besvær. Gulvmundstykket gør dig i stand til at støvsuge alle gulve ridsefrit og med 2-i-1 børstemundstykket kan du frigøre møbler, fodlister og hjørner for støv og snavs.

Den manøvredygtige støvsuger er udstyret med et 3,5 m langt kabel og en base med fire praktiske hjul. Den medfølgende støvpose er ideel til støvsugning og tørt snavs. Den kan nemt tages af, når du skal støvsuge væsker.

Vaskbart filter: Det vaskbare filter, der følger med dette apparat, forhindrer blokeringer og sikrer en længere levetid. Det vaskbare filter kan skylles med rindende vand.

Kompakt og ergonomisk: Denne våd og tør støvsuger fylder ikke meget, takket være dens 3-delte rør, som giver mulighed for kompakt opbevaring og lader dig justere arbejdshøjden, så du kan arbejde ergonomisk.

Hjul: Du kan nemt manøvrere den i hele huset, takket være dens fire hjul.

4 på lager

EAN: 5400338091865 Varenummer (SKU): POWX322 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Data om våd og tør støvsuger:

Kapacitet i tank: 15 Liter
1000 watt motor
Slange længde: 1,5 meter
Slange diameter: 3,2 cm
Strømkabel længde: 3 meter
Max rør længde: 1040 cm
Garanti: 36 måneder

 

Yderligere information

Vægt4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Våd og tør støvsuger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *