Betingelser

Generelt:

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af varer på AADF.DK

AADF.DK ejes af Anders Villadsen

CVR: 31118301

ADR: Storegade 36, 6753 Agerbæk

Tlf.: 93 10 55 18

Mail: Av@aadf.dk

Aftaler indgås på dansk.

Fotos kan afvige fra varens egentlige udseende.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via AADF.DK. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Vi gør opmærksom på at den bestilte pakke kommer direkte fra leverandør, hvorpå det er leverandørens navn som står som afsender.

Betaling og Levering:

3D-Secure og SSL er aktiv.

Vi modtager betaling med Visa, MasterCard og MobilePay. Alt betaling administreres via sikker side fra Pensopay

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Eller: Hvor der er tale om skaffevarer trækker vi betalingen når udførelsen er påbegyndt.

Har du bestilt flere var og skulle en eller flere af dine vare være i restordre, trækkes betalingen først når den sidste vare afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms. Oven i prisen tillægges prisen for fragt. Prisen vil fremgå i forbindelse med dit køb. Du vælger fragtform i slutningen af betalingsforløbet. Få evt. Pakken sendt til din arbejdsplads. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform. Eventuelle gebyrer vil blive oplyst i forbindelse med dit køb.

Side

På hverdage Mandag – Torsdag, ved bestilling før klokken 13 – Fredag klokken 12. gør vi alt hvad vi kan for at der sker levering dagen efter. Vi leverer varen 1 – 3 dage efter dit køb. Dog må der påregnes ekstra leveringstid i perioder hvor der er ferie ( påske, sommer – industriferien, jul ).

Vore leveringspriser er følgende:
0 – 15 Kg – 69,00 kr. med GLS til privat.
15 – 30 Kg – 85,00 kr. med GLS til privat.
0 – 30 Kg – 55,00 kr. med GLS til erhverv.
0 – 15 Kg – 49,00 kr. med GLS til pakkeshop.
15 – 30 Kg – 70,00 Kr. med GLS til pakkeshop.

Dog skal det bemærkes at bestilles der vare med en vægt på 30+ kg, kommer dette med Danske fragtmænd – Pris 375 Kr.

Vi har valgt at bruge GLS som fragtmand. Der sker udelukkende kun leveringer i Danmark. Vi sender ikke til Grønland, Island og Færøerne.

Alle beløb er i DKK.

Kontokøb:

Hvis du er erhvervskunde kan du ansøge om at blive oprettet til kontokøb, ved at kontakte os på mail: Bestillinger@aadf.dk. (ansøgningen vil vurderes efter kreditvurdering, indtil da kan i selvfølgelig købe med kreditkort. )

Forsinket betaling:

Hvis køber ikke rettidig betaler for varerne, af årsager som AADF.DK er uden ansvar for, er AADF.DK berettiget til forrentning af det forfaldne beløb på 1% pr. måned, fra forfaldsdatoen og til betalingen sker jf. rentelovens §5.

Der kan ikke oprettes eventuelle modkrav på AADF.DK, som ikke skriftlig er anerkendt af AADF.DK og køber har ikke ret til at tilbageholde nogen del af købesummen.

Levering:

Vore leveringspriser er følgende:
0 – 15 Kg – 69,00 kr. med GLS til privat.
15 – 30 Kg – 85,00 kr. med GLS til privat.
0 – 30 Kg – 55,00 kr. med GLS til erhverv.
0 – 15 Kg – 49,00 kr. med GLS til pakkeshop.
15 – 30 Kg – 70,00 Kr. med GLS til pakkeshop.

Dog skal det bemærkes at bestilles der vare med en vægt på 30+ kg, kommer dette med Danske fragtmænd – Pris 375 Kr.

Vi har valgt at bruge GLS som fragtmand.

Leveringen vil vi bestræbe os på bliver 1 – 3 dage og da vi har flere leverandører kan deres bestilling komme over flere dage. I perioder hvor der er ferier Påskeferie, sommerferie (industriferie) og juleferie, kan der mod vores forventning opstå en lidt længere leveringstid.

Forsinket levering:

Hvis vi mod forventning har en forsinkelse i levering af de bestilte vare, vil AADF.DK informere køber på mail omkring årsag og ny forventet leveringsdato.

Hvis forsinkelsen bliver mere end 10 dage, og køber er uden ansvar, kan køber uden varsel ophæve købet af den eller de ordre, der er berørt af forsinkelsen.

Køber har derudover ingen andre rettigheder i anledning af forsinket levering.

Force Majeure:

For at AADF.DK Kan frigøres fra en kontrakt med køber skal force majeure finde sted, den findes i købelovens § 24, som også kan bruges på trods af, at købelovens anvendelsesområde ikke er dækkende for pågældende kontraktforhold

Der er tre kriterier der skal være opfyldt for, at sælger kan frigøres fra sin kontrakt med køber:

  • Hændelserne skal være upåregnelige for sælger.
  • Hændelserne skal bevirke artsumulighed (kan være en relativ umulighed (økonomisk force majeure)).
  • En ekstraordinær omstændighed, som har karakter af force majeure (en “ydre” omstændighed).

Dette omhandler f.eks. ikke brand, som ville være en hændelig begivenhed, som findes under § 58 i købeloven.

Fortrydelsesret:

Ifølge forbrugeraftaleloven har man 14 dages fortrydelsesret når man køber varer på internettet. Dette har vi dog valgt at udvide til 30 dage. Så hos AADF.DK kan man fortryde sit køb i 30 dage i stedet for de krævede 14 dage.

Du har ret til at fortryde et køb uden begrundelse inden for 30 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle varer eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved fortrydelsesret nedenfor.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt ( dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt ( dig ikke transportøren ) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere partier eller dele, løber fortrydelsesfristen fra du, eller en anden person, som du har valgt ( dog ikke transportøren ), får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Hvis det drejer sig om en regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden persom, som du har valgt ( dog ikke transportøren ), får den første vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Fortrydelsesretten gælder ikke for bestillingsvare og skaffevare. Samt brydes forseglingen/emballeringen på varen mister du din fortrydelsesret.

Hvis du fortryder dit køb, skal du give os besked om at du fortryder dit køb.Dette gøres ved at : kontakt os da på vores mail: kundeservice@aadf.dk, ring til os på 93 10 55 18 eller skrive et brev til AADF.DK, Storegade 36, 6753 agerbæk, da varen ikke kan returneres uden foregående aftale med AADF.DK. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller undlade at hente den uden samtidig at give bedsked om, at du fortryder.

Du kan også udfylde og indsende vores fortrydelseformular, som ligger i pdf form på vores hjemmeside under “kontakt”. Hvis du gør det, kvitterer vi hurtigst muligt pr. mail for modtagelse af din fortrydelse.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Retunering af varen og omkostninger:

Hvis du har fortrudt købet af varen, skal du sende eller aflevere varen til os eller til AADF.DK, Storegade 36, 6753 Agerbæk uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling, da du selv står for omkostningerne ved returnering af dine varer.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse:

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde.

  • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.
  • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Når vi har modtaget din meddelelse om at du har fortrudt dit køb, tilbagebetaler vi beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om din fortrydelse. Vi kan dog tilbagebeholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyr som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage:

Vi tillader ikke afprøvning af varer eller brydning af emballagen.

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungere på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet, men sender i stedet varen retur.

Som kunde skal du som udgangspunkt tilbagelevere varen i originalemballagen.

Når du sender varen retur, sørg da for at varen er forsvarligt indpakket. Du bærer selv risikoen for varerne/pakken, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation:

Du har som forbruger 24 måneders reklamationsret efter købeloven. Det betyder, at hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidig, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

En mangel kan fx være en fabrikations- og eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Opdager du en mangel, skal du reklamerer til os ” inden rimelig tid “. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger.

Mener du at varen har en mangel beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Brug gerne vores reklamationsskema i pdf form, som du kan downloade her. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Opretter du en reklamation og der ikke kan konstateres nogen fejl eller mangler oprettes der en faktura på 200 kr. + moms for test tid, samt de omkostninger det medfølger, hvorefter varen sendes retur til dig.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelsen. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Er du erhvervs kunde er du dækket i 6 måneder.

AADF.dk forbeholder sig retten til at vælge om varen skal ombyttes eller krediteres.

Vær opmærksom på at vi ikke modtager ufrankeret breve eller pakker.

Klagemuligheder:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til os på mail, og vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning der virker for alle parter.

Hvis det mod forventning ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du indgive din klage Konkurrence- og Forbrugsstyrelsens Center for klageløsning, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, Via www.forbrug.dk

En klage over en vare eller en tjenesteydelse købt hos os kan indgives til center for klageløsning, Nævnenes Hus. Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til center for klageløsning via Nævnenes Hus´klageportal:

https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse kundeservice@aadf.dk

Du kan også oprette en klage via Tryghedsmærket og forsøge at løse problemet i samarbejde med webshoppen og Tryghedsmærket inden du klager ved hjælp af ovenstående muligheder.

Du kan oprette klagen her: https://tryghedsmaerket.dk/complain

Cookiepolitik:

Ved at benytte hjemmesiden AADF.DK, accepterer du, at vi bruger cookies.

Sådan afviser du dine cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sådan sletter du dine cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Indsamling af data:

Ved ansøgning om konto hos AADF.DK, giver du samtykke til, at AADF.DK registrerer de oplysninger, som du angiver ved tilmeldingen samt til videregivelse jf. punktet ”oplysningerne”.

GDPR – Persondataforordning:

Hvis du handler på AADF.dk, opretter dig som bruger eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du os samtykke til at behandle dine persondata såsom:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
CVR-nr.
EAN-nr.
Betalingsoplysninger
m.v.

Ud fra dine indtastede oplysninger, vil vi løbende danne:

Kundenr.
Ordrehistorik
Fakturahistorik
Betalingstransaktioner
m.v.

Disse persondata gemmes af hensyn til vores administration og markedsføring samt for at give dig muligheden for at logge ind og følge med i dine køb hos os og lignende.

Ønsker du ikke længere at vi opbevarer og behandler dine oplysninger, kontakt os da gerne på vores mail: kundeservice@aadf.dk og vi vil destruere dine oplysninger, såfremt de stadig er nødvendige i forhold til lovgivningsmæssigt opbevaring af bogholderimateriale eller lignende vil du få besked herom.

Oplysningerne:

Oplysningerne indsamles alene til intern brug og opbevares på en sikret server, hvortil kun den dataansvarlige og dennes befuldmægtigede har adgang.

Vi hverken sælger, videregiver eller udlejer disse oplysninger.

Adresser og kontakt på dataansvarlig

AADF.DK

Anders Villadsen

E-mail: Av@aadf.dk

Storegade 36

6753 Agerbæk

Tlf: (+45) 93 10 55 18